111204 - Månskenspromenad

Japp ;) Varit på "månskenspromenad" med diverse varelser såsom häxor, troll, tomtar och snögubbar i lunnevadsskogen med mina systerbarn! Nu hemma, ska plugga lite till ikväll, se till att bli klar med rapporten och så behöver jag plugga matte, få se vad jag hinner för behöver sova senast 23 iallafall!

Har även varit i rappestad och kollat på en gammal rockard, eventuellt projekt. Däcken är riktigt dåliga och järnet är rostigt, finns en planka att sitta på men inget mer. Planen? Lättviktssläde! Sätta på skidor istället för däck, räta upp skaklarna så de blir i rätt vinkel, på med trissor och linor istället för svängel, ny sits, ryggstöd och golvbrunn! Den ska duga i vinter iallafall, till våren/sommaren är väl tanken att ta bort all rost och måla, men det blir då!

Vacker paintbild, ohja ;) Det blåa är alltså det som finns, det svarta är det som ska till/ändras. Kommer bli perfekt att glida runt med i vinter när maratonvagnen blir för tung!


Haft feber sen förra måndagen till och från, låg och hög. Värst i onsdags-torsdags, men den sitter fortfarande kvar, och hostan som är riktigt elak ibland. Imorgon får det bli skola + sjukgymnast ändå!

Dax att smörja in tatueringen lite till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0