111230 - Jag borde sova..

Men är jag trött? Nä :D Inte det minsta haha.. Ska upp 7, åker 7.30 för jobb 8-17! Heja heja, pengar är inte helt fel iallafall.

Såg nyss "Unstoppable" med far min, verkade vara uppskattat, inte allt i min filmsmak som duger ;) Har även lagat maten idag, och gjort matlådor för helgen så nu är jag redo för att tjäna pengar!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Kunde ta typ tio minuter innan jag lyckades spänna för på min gamla rockard.. Vi hade svetsat skakelöglorna fel så jag blev tvungen att ta av däckeln för att få på vagnen. Lite krångligt och det blev inte så att den blev omsvetsad förrän mer än ett halvår senare.

Så jag har väl tyckt att det går rätt smidigt nu ändå. :)



Dacke är iofs duktig på att stå still så jag kan krångla länge utan att han går iväg, det är skönt!

Kör i princip alltid själv, så hade han inte kunnat stå still hade vi inte kunnat köra heller då jag måste spänna för utomhus.



Har också varit för lat emellanåt för att sela på och spänna för. Men i slutändan så är det rätt skönt att kunna lata sig i vagnen än att behöva sitta på hästryggen. ;)



Att tejpa runt fästena var smart, blir till att köpa hakar snarast och eltejpa. Tack för tipset, kommer underlätta för mig!

2011-12-30 @ 23:52:00
URL: http://parellikusken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0