110916 - Ändring SM-kval...

Tydligen är det så att om man kvalar via ÖFFs tävlingar är det bara en enda som går vidare, dvs jag ska försöka kvala på egna meriter = 3 godkända rundor på lokala tävlingar (vilket är väldigt svårt att komma iväg på!). Ev. har jag + några till planer på att ha en precision på Vreta i vår (2 klasser) samt tjatat på Ekenäs att de ska ha en = sammanlagt 3st! Så den 9 oktober blire inget SM-kval!

Nästa tävlingsdag blir därför TROLIGEN 12 november! Och vet ni i vad? DRESSYR! Haha :D Vi ska försöka sätta högergaloppen nu, börja att träna galoppen ute och skritten och traven på bana, och på Lycketorp är dessutom dressyrbanan mycket större än på Rosendal, så vi kan börja träna galoppen där!

Det innehåller bl.a. 15m-volter i trav, övergångar trav-skritt och trav-halt, fri skritt, galopp 20m-volter och en halv länga snett igenom, samt mellantrav på en diagonal. Får vi bara ordning på galoppen så blire nog utmärkt! Dessutom bästa Elin och Nisälla som sällskap som ska försöka kvala till Fjord-SM och rida LA:1!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0